Zonguldak Cami Açılışı - Roi7cb4fy2algm : 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi.

Zonguldak Cami Açılışı - Roi7cb4fy2algm : 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi.. Çaycuma'da cami açılışının kurdelesini kaymakam ve belediye başkanı kesti. Cuma namazıyla birlikte ibadete açılan caminin resmi açılış töreni ise 9 ocak 2015'te yapılacak. Çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip olan yeni cami ve lojmanın yapımı tamamlandı. Zonguldak'ta cami açılışında konuşan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, 'müjde' açıklamasını burada yapmadı. 5 kasım 2018 pazartesi 12:29.

Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip. Ak parti zonguldak milletvekili özcan ulupınar da, aynı zamanda benim köyüm olan burasına iki yıl evvel başlanan cami inşaatı kasasız belasız bitirilerek hizmete açılması bizleri gerçekten çok mutlu. Bu cami zonguldak ilimizin en büyük camilerden biridir. Uzunmehmet cami'nin açılışı için 8 mayıs'ta zonguldak'a geleceği açıklanan cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti, tam kapanma tarihlerine denk geldi. Çaycuma'da cami açılışının kurdelesini kaymakam ve belediye başkanı kesti.

Iste Boyle Olacak Zonguldak Haberler
Iste Boyle Olacak Zonguldak Haberler from www.pusulagazetesi.com.tr
Zonguldak'ın kozlu beldesine bağlı, yahma köyünde temeli 1999 yılında atılan güvendik cami, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Camii açılışı zonguldak'ta olacak ve ayrıca yüzyıllardır yapılamayan filyos projesine dahil olan filyos. Cami açılışı haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Bunun sebebi de osmanlı ve osmanlı öncesinde burada önemli bir. Bugün inşallah zonguldak'tan bir müjde vereceğiz. Bu bakımdan yörede tarihi bir cami yapılmamıştır. Zonguldak 19.12.2014, 16:04 19.12.2014, 16:36. Uzunmehmet cami'nin açılışı için 8 mayıs'ta zonguldak'a geleceği açıklanan cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti, tam kapanma tarihlerine denk geldi.

Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.

Erdoğan açılışta hasan gürsoy'a teşekkürlerini sunarak şu mesajları verdi erdoğan, zonguldak'in müjdelerin merkezi olduğunu savunarak hedefin ereğli'de bir cami yapmak. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde tarım ve orman bakanlığı genç çiftçi projesi ile genç çiftçilere damızlık düve dağıttı. Yüzyılın sonlarında kurulmuş bir yerleşim alanıdır. Artık zonguldak müjdelerin merkezi olacak. Zonguldak'ta cami açılışında konuşan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, 'müjde' açıklamasını burada yapmadı. Uzunmehmet cami'nin açılışı için 8 mayıs'ta zonguldak'a geleceği açıklanan cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti, tam kapanma tarihlerine denk geldi. Bu cami zonguldak ilimizin en büyük camilerden biridir. Caminin inşasında emeği geçen mimarından işçisine kadar herkese şükranlarımı sunuyorum. Camii açılışı zonguldak'ta olacak ve ayrıca yüzyıllardır yapılamayan filyos projesine dahil olan filyos. Zonguldak belediye başkanı ömer selim alan, aa muhabirine, cami inşaatını artık sonlandırdıklarını ve sabırsızlıkla 4 haziran'ı beklediklerini söyledi. Bakan kurum, zonguldak'ta eski kömür yıkama tesisinin bulunduğu lavuar alanına cami ile birlikte 70 bin metrekarelik düzenleme projesi gerçekleştirileceğini de anlattı. .erdoğan'ın açılışın yapılacağı uzun mehmet cami ve filyos liman projesi açılışına davet etti. Çaycuma'da cami açılışının kurdelesini kaymakam ve belediye başkanı kesti.

Caminin cem olunan yer olduğuna işaret eden erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak olan zonguldak'ın uzun mehmet camii'nde de gerçekleştirdi. Son dakika!cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak'ta duyurdu: Bunun sebebi de osmanlı ve osmanlı öncesinde burada önemli bir. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı. Ak parti zonguldak milletvekili özcan ulupınar da, aynı zamanda benim köyüm olan burasına iki yıl evvel başlanan cami inşaatı kasasız belasız bitirilerek hizmete açılması bizleri gerçekten çok mutlu.

G8ip4ktgl6xr7m
G8ip4ktgl6xr7m from cdnuploads.aa.com.tr
Bu bakımdan yörede tarihi bir cami yapılmamıştır. Akabinde açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesilerek, yeni cami de namaz kılındı. Yeni cami'nin kesin tarihi bilinmese de yakın bir tarihte inşa edildiğini söylemek pek yanlış bir bilgi olmayacaktır. Camii açılışı zonguldak'ta olacak ve ayrıca yüzyıllardır yapılamayan filyos projesine dahil olan filyos. Uzunmehmet cami'nin açılışı için 8 mayıs'ta zonguldak'a geleceği açıklanan cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti, tam kapanma tarihlerine denk geldi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak'ta uzun mehmet cami açılışında konuşarak bin kişilik kapasitesiyle kentin en büyük camisi uzun mehmet camii'nin açılışı için helikopterle kente geldi. 29 nisan 2007 pazar 16:12. Caminin cem olunan yer olduğuna işaret eden erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak olan zonguldak'ın uzun mehmet camii'nde de gerçekleştirdi.

Çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip olan yeni cami ve lojmanın yapımı tamamlandı.

Erdoğan, cami avlusunda seçim propagandası yaparak 2023'e hazır mıyız? dedi. Çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip olan yeni cami ve lojmanın yapımı tamamlandı. Bugün inşallah zonguldak'tan bir müjde vereceğiz. 29 nisan 2007 pazar 16:12. Cami açılışı haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı. Zonguldak'ın kozlu beldesine bağlı, yahma köyünde temeli 1999 yılında atılan güvendik cami, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde tarım ve orman bakanlığı genç çiftçi projesi ile genç çiftçilere damızlık düve dağıttı. Cuma namazıyla birlikte ibadete açılan caminin resmi açılış töreni ise 9 ocak 2015'te yapılacak. Çaycuma'da cami açılışının kurdelesini kaymakam ve belediye başkanı kesti. Artık zonguldak müjdelerin merkezi olacak. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak'ta uzun mehmet cami açılışında konuşarak bin kişilik kapasitesiyle kentin en büyük camisi uzun mehmet camii'nin açılışı için helikopterle kente geldi.

Uzunmehmet cami'nin açılışı için 8 mayıs'ta zonguldak'a geleceği açıklanan cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti, tam kapanma tarihlerine denk geldi. Bu bakımdan yörede tarihi bir cami yapılmamıştır. Cami açılışı haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Camii açılışı zonguldak'ta olacak ve ayrıca yüzyıllardır yapılamayan filyos projesine dahil olan filyos. Erdoğan açılışta hasan gürsoy'a teşekkürlerini sunarak şu mesajları verdi erdoğan, zonguldak'in müjdelerin merkezi olduğunu savunarak hedefin ereğli'de bir cami yapmak.

Cumhurbaskani Erdogan In Zonguldak A Gelis Tarihi Belli Oldu Zonguldak Haberler
Cumhurbaskani Erdogan In Zonguldak A Gelis Tarihi Belli Oldu Zonguldak Haberler from www.pusulagazetesi.com.tr
İl müftüsü mursel öztürk, açılış töreninde yaptığı konuşmada. Bunun sebebi de osmanlı ve osmanlı öncesinde burada önemli bir. Cuma namazıyla birlikte ibadete açılan caminin resmi açılış töreni ise 9 ocak 2015'te yapılacak. Cami açılışı ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler hürriyet'te. Erdoğan açılışta hasan gürsoy'a teşekkürlerini sunarak şu mesajları verdi erdoğan, zonguldak'in müjdelerin merkezi olduğunu savunarak hedefin ereğli'de bir cami yapmak. Artık zonguldak müjdelerin merkezi olacak. Zonguldak 19.12.2014, 16:04 19.12.2014, 16:36. Yeni cami'nin kesin tarihi bilinmese de yakın bir tarihte inşa edildiğini söylemek pek yanlış bir bilgi olmayacaktır.

Uzunmehmet cami'nin açılışı için 8 mayıs'ta zonguldak'a geleceği açıklanan cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti, tam kapanma tarihlerine denk geldi.

Yüzyılın sonlarında kurulmuş bir yerleşim alanıdır. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip. Çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip olan yeni cami ve lojmanın yapımı tamamlandı. Zonguldak'ta cami açılışında konuşan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, 'müjde' açıklamasını burada yapmadı. Cuma namazıyla birlikte ibadete açılan caminin resmi açılış töreni ise 9 ocak 2015'te yapılacak. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın kente gelmesi heyecana neden oldu. 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi. .camiyi osmanlı geleneği olan gülsuyu ile yıkama işlemini bugün cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak olan zonguldak'ın uzun mehmet camii'nde de gerçekleştirdi. Caminin inşasında emeği geçen mimarından işçisine kadar herkese şükranlarımı sunuyorum. Bunun sebebi de osmanlı ve osmanlı öncesinde burada önemli bir. Çaycuma'da cami açılışının kurdelesini kaymakam ve belediye başkanı kesti. Bugün inşallah zonguldak'tan bir müjde vereceğiz. .kılacak, cumhurbaşkanı zonguldak programı, zonguldak'a ne zaman gelecek, uzun mehmet cami açılışı, mfa kocayusuf maske fabrikası açılış töreni ve filyos limanı açılışı ile doğalgaz işleme.

İl müftüsü mursel öztürk, açılış töreninde yaptığı konuşmada zonguldak. Bu bakımdan yörede tarihi bir cami yapılmamıştır.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama