Taliban Afganistan Bayrağı : Potznmt3upfqem : Taliban, afganistan bayrağı açanlara ve gazetecilere ateş açtı.

Taliban Afganistan Bayrağı : Potznmt3upfqem : Taliban, afganistan bayrağı açanlara ve gazetecilere ateş açtı.. Gösteride, açılan ateş sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti. Taliban, ülkedeki tüm hudut kapılarını. Afganistan'da taliban'a karşı isyanlar başladı. Başkent kabil'in doğusundaki nangarhar'ın vilayet. Taliban afganistan ulusal bayrağını göndere çeken protestoculara ateş açtı.

Celalabad şehrinde taliban bayrağı indirildi, taliban göstericilere ateş açtı. Başkent kabil'in doğusundaki nangarhar'ın vilayet. Afganistan'da taliban'a karşı bayrak protestosu gerçekleştirildi. Ayasofya'da ve i̇ran'da bir parkta taliban bayrağı açılmasının ardından afganistan dışişleri bakanlığı'ndan ankara ve tahran'a örgütün propaganda yapılmasını önlemek için gerekli tedbirleri. Afganistan'da iktidarı ele geçiren taliban'ın resmi kurumlarda ve meydanlardaki afganistan pajhwok news'in haberine göre, celalabad peştunistan caddesi'nde afganistan bayrağı salladı.

Taliban Dan Biden A Abd Guclerini Afganistan Dan Cekme Cagrisi
Taliban Dan Biden A Abd Guclerini Afganistan Dan Cekme Cagrisi from yeniadana.net
Başkent kabil'in doğusundaki nangarhar'ın vilayet. Bayrak protestosunun yapıldığı vilayet nangarhar'daki bir stadyumda 4 afgan komutan idam edildi. İşte bayrağı da kaldırdıkları yeni görüntüler. Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep. Celalabad kentinde 'afganistan bayrağının indirilmemesi' için düzenlenen protestolara taliban'ın müdahale ettiği ve havaya ateş açtığı bildirildi. Afganistan'da kontrolü ele geçiren taliban'a yönelik tepkiler sürüyor. Taliban, ateş açtığı anda protestocular korkuyla kaçıştı. Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep eden protestocular sokaklara döküldü.

Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep.

.vermeyen taliban üyeleri, bayrağı kullanmaya devam eden yüzlerce kişiye de kurşun yağdırdı. Afganistan'da taliban'a karşı isyanlar başladı. Gösteride, açılan ateş sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti. Üçüncüsü, bayrağı uçurmak taliban'ın halka hükümetin değil kendilerinin afganistan'ın meşru hükümdarı olduğunu göstermeye çalışmasının bir yoludur. Başkent kabil'in doğusundaki nangarhar'ın vilayet. Afganistan'ın nangarhar vilayetinde taliban bayrağına karşı afganistan ulusal bayrağıyla gerçekleştirilen protestoya taliban'ın müdahale etmesi. طالبان, öğrenciler veya bilgi talep edenler)35, afganistan'da yönetimi elinde bulunduran diyubendi i̇slamcı36 hareket ve askeri organizasyondur. Afganistan'da taliban'ın yönetimi ele geçirmesinin ardından protestolar devam ediyor. Pajhwok news'in haberine göre, celalabad peştunistan caddesi'nde afganistan bayrağı salladı. Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep eden protestocular sokaklara döküldü. Taliban, ateş açtığı anda protestocular korkuyla kaçıştı. Bayrak protestosunun yapıldığı vilayet nangarhar'daki bir stadyumda 4 afgan komutan idam edildi. İşte bayrağı da kaldırdıkları yeni görüntüler.

10 temmuz'da, ayasofya camisinin açılışında bir grup, cami içerisinde taliban bayrağı açarken, yakın zamanda da tahran'ın kuzeyindeki mellat park'ta bir diğer. Afganistan'da kontrolü ele geçiren taliban'a yönelik tepkiler sürüyor. Afganistan'da kontrolü ele geçiren taliban'a yönelik tepkiler sürüyor. Ayasofya'da ve i̇ran'da bir parkta taliban bayrağı açılmasının ardından afganistan dışişleri bakanlığı'ndan ankara ve tahran'a örgütün propaganda yapılmasını önlemek için gerekli tedbirleri. Afganistan'da cumhurbaşkanı hamid karzai yönetimindeki hükümet için büyük bir tehdit unsuru olan taliban, halen ülkenin birçok bölgesinde hakimiyetini devam ettiriyor.

Idkiioxvdnx5am
Idkiioxvdnx5am from www.balgocburada.com
Afganistan'da kontrolü ele geçiren taliban'a yönelik tepkiler sürüyor. Afganistan'ın nangarhar vilayetinde taliban bayrağına karşı afganistan ulusal bayrağıyla gerçekleştirilen protestoya taliban'ın müdahale etmesi. Bayrak protestosunun yapıldığı vilayet nangarhar'daki bir stadyumda 4 afgan komutan idam edildi. Afganistan'da taliban'a karşı bayrak protestosu gerçekleştirildi. Taliban militanları celalabad kentindetaliban bayrağını ana meydandan indirip yerine afgan bayrağı asan bir protestocu, afganistan bayrağını desteklemek ve taliban'ın afgan bayrağına saygısızlık. Taliban, afganistan bayrağı açanlara ve gazetecilere ateş açtı. Afganistan'ın celalabad kentinde taliban militanlarının afganistan bayrağını indirip kendi sokaktaki protestolara katılanların afganistan bayrağı salladığını aktardı. Örgüt, afganistan bağımsızlık günü anmalarında ulusal bayrağın kaldırılmasına karşı çıkan yüzlerce.

Celalabad şehrinde taliban bayrağı indirildi, taliban göstericilere ateş açtı.

Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep. Afganistan'da taliban'a karşı bayrak protestosu gerçekleştirildi. Taliban, ülkedeki tüm hudut kapılarını. Afganistan'ın nangarhar vilayetinde taliban bayrağına karşı afganistan ulusal bayrağıyla nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının. Afganistan'da taliban'ın yönetimi ele geçirmesinin ardından protestolar devam ediyor. Afganistan, tarih boyunca acılarla yoğrulan bir coğrafyanın mahzun insanlarına ev sahipliği yapan 1996'da kurulan i̇slami afganistan emirliği altında 2001 yılına kadar afganistanı yöneten taliban. Gösteride, açılan ateş sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti. Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep. 10 temmuz'da, ayasofya camisinin açılışında bir grup, cami içerisinde taliban bayrağı açarken, yakın zamanda da tahran'ın kuzeyindeki mellat park'ta bir diğer. Abd'nin afganistan'dan apar topar çekilmesinin akabinde taliban'ın ülkedeki ilerleyişi idare değişikliğine kadar gitti. Afganistan'da kontrolü ele geçiren taliban'a yönelik tepkiler sürüyor. Ayasofya'da ve i̇ran'da bir parkta taliban bayrağı açılmasının ardından afganistan dışişleri bakanlığı'ndan ankara ve tahran'a örgütün propaganda yapılmasını önlemek için gerekli tedbirleri. Başkent kabil'in doğusundaki nangarhar'ın vilayet.

Afganistan'da taliban'a karşı bayrak protestosu gerçekleştirildi. Afganistan'da kontrolü ele geçiren taliban'a yönelik tepkiler sürüyor. Taliban, ateş açtığı anda protestocular korkuyla kaçıştı. Afganistan, tarih boyunca acılarla yoğrulan bir coğrafyanın mahzun insanlarına ev sahipliği yapan 1996'da kurulan i̇slami afganistan emirliği altında 2001 yılına kadar afganistanı yöneten taliban. Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep.

Taliban Dan Kacip Alanya Da Plajda Gondere Afgan Bayragi Cektiler
Taliban Dan Kacip Alanya Da Plajda Gondere Afgan Bayragi Cektiler from cdn.yenicaggazetesi.com.tr
Abd'nin afganistan'dan apar topar çekilmesinin akabinde taliban'ın ülkedeki ilerleyişi idare değişikliğine kadar gitti. Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep. Taliban, ateş açtığı anda protestocular korkuyla kaçıştı. Afganistan'da kontrolü ele geçiren taliban'a yönelik tepkiler sürüyor. Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep. Afganistan'da taliban'a karşı bayrak protestosu gerçekleştirildi. Taliban militanları celalabad kentindetaliban bayrağını ana meydandan indirip yerine afgan bayrağı asan bir protestocu, afganistan bayrağını desteklemek ve taliban'ın afgan bayrağına saygısızlık. Afganistan'ın nangarhar vilayetinde taliban bayrağına karşı afganistan ulusal bayrağıyla nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep. Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep eden protestocular sokaklara döküldü. Ayasofya'da ve i̇ran'da bir parkta taliban bayrağı açılmasının ardından afganistan dışişleri bakanlığı'ndan ankara ve tahran'a örgütün propaganda yapılmasını önlemek için gerekli tedbirleri. .vermeyen taliban üyeleri, bayrağı kullanmaya devam eden yüzlerce kişiye de kurşun yağdırdı. Afganistan, tarih boyunca acılarla yoğrulan bir coğrafyanın mahzun insanlarına ev sahipliği yapan 1996'da kurulan i̇slami afganistan emirliği altında 2001 yılına kadar afganistanı yöneten taliban. Taliban, cumhurbaşkanlığı sarayı'nda bulunan afganistan bayraklarını indirdi. 10 temmuz'da, ayasofya camisinin açılışında bir grup, cami içerisinde taliban bayrağı açarken, yakın zamanda da tahran'ın kuzeyindeki mellat park'ta bir diğer. İşte bayrağı da kaldırdıkları yeni görüntüler. Taliban afganistan ulusal bayrağını göndere çeken protestoculara ateş açtı. طالبان, öğrenciler veya bilgi talep edenler)35, afganistan'da yönetimi elinde bulunduran diyubendi i̇slamcı36 hareket ve askeri organizasyondur. Afganistan'ın celalabad kentinde taliban militanlarının afganistan bayrağını indirip kendi sokaktaki protestolara katılanların afganistan bayrağı salladığını aktardı. Bu haberler de ilginizi çekebilir Pajhwok news'in haberine göre, celalabad peştunistan caddesi'nde afganistan bayrağı salladı.

Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep eden protestocular sokaklara döküldü taliban afganistan. Pajhwok news'in haberine göre, celalabad peştunistan caddesi'nde afganistan bayrağı salladı.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama